fbpx

Recensioner

”Jag har nu tränat ihop med Johan i drygt två år och är väldigt nöjd med den energi han ger mig när vi kör ett PT-pass. Entusiasmen och den energi han har smittar av sig och att jag hela tiden når nya nivåer och mål med min träning. Med den kunskap som Johan har om hur man utför olika övningar har gjort att jag har förstärkt min hållning, kondition och styrka. Jag ser fram emot att få kunna fortsätta att träna och att ha Johan som min PT”

5/5

Lars

5 år personlig träning

Thomas

5 år personlig träning

”Varför jag tränar med Johan: Han är en grym och kunnig PT som man känner förtroende för från första början. Han vet hur man lär ut och ser till att man kommer framåt i sin träning. Han lyfter & tar fram det bästa ur en. Sen har han lärt mig att inget är omöjligt, det är bara att våga. Mitt år med Johan har varit det bästa träningsåret hittills och det är så roligt att även jag kan göra framsteg. Ser verkligen fram emot att få köra på hans egna studio. Så gör som mig och kontakta Johan så blir ni inte besvikna”

5/5

”Jag har tränat hos Johan i fem år nu och är väldigt nöjd. Johan stämmer löpande av mina mål och anpassar träningen därefter. Han har en också en fin förmåga att känna av både hur jag vill träna och vad jag behöver. I och med att jag har en axelskada och en knäskada sedan gammalt så har han också hjälpt mig att träna så att jag har stärkt upp muskulaturen på det sätt som behövs för att jag ska må bättre och känna av skadorna mindre. Johan har inte släppt fokus med med min träning vid något tillfälle och det är roligt att se vilka framsteg jag gör löpande. Det är ingen underdrift att säga att jag är en ny människa efter två års träning med Johan. Sen blir det ju inte sämre av att vi har kul ihop när vi tränar också. Det ska bli roligt att fortsätta träna med Johan i hans nya fina träningsstudio också. Jag önskar honom all lycka till i framtiden”

5/5

Jesper

5 år personlig träning

Karin

5 månader personlig träning

”Johan har ett unikt sätt att arbeta med individen. Något jag inte stött på i mina tidigare försök att ”komma igång med träningen”. Att som kvinna med en icke-normkropp har det inte alltid varit lätt för mig att träna och samtidigt må bra. Fokus och förväntningarna läggs ofta på viktminskning både från tränare, en själv och omgivningen. Med Johan har jag fått lägga fokus på att bygga en stark och frisk kropp
vilket har varit mitt mål och det har lett till en kontinuitet i min träning.

Han är lyhörd och kan sitt jobb. Jag upplever att han känner min kropp och mina behov, vilket ger snabba resultat som vi kan bygga vidare på och utveckla. För mig har det dessutom varit extra viktigt att känna mig trygg och ha tillit, det är fantastiskt skönt att kunna träna utan att mötas av fördomar. Vill du jobba med din personliga förändring/förstärkning oavsett vad just Ditt mål är kan jag varmt rekommendera JR träningsstudio”

5/5

”Jag har tränat med Johan det senaste året, på den tiden har jag blivit både starkare och smidigare. Johan har fått mig att tro på mig själv och lyckats göra saker jag inte trodde var möjliga.  Han har gett mig träningslusten tillbaka och är en fantastiskt kunnig och engagerad PT med ett öga för detaljer så varje övning får optimalt resultat. Så vill du ha en engagerad och kunnig PT som ser individen och verkligen ger allt så tveka inte på att kontakta Johan. Du kommer inte att ångra dig.”

5/5

Erika

3 år personlig träning

ge oss ett

försök

att få dig lika

nöjd

Scroll to top