fbpx

Tränings- och rörlighetsschema

Träningsschema

Jag erbjuder kompletta träningsscheman som jag till följd av år av kunskap och erfarenhet designat för att ge dig maximalt värde i din träning. Det är anpassat för att passa både dig som nybörjare och dig som är rutinerad i din träning.

Inkluderar

Träningsschemat

Träningsschemat är utformat utefter hur du vill träna. 

Repetitioner & set

I träningsschemat anger jag optimalt antal repetitioner och set på respektive övningar så det uppfyller ditt mål med träningen.

Förklarande videos

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt träningsschema så får du tillgång till förklarande videos. I dessa videos visar jag hur du ska genomföra övningen och berättar även vad som är viktigt att tänka på. Jag berättar också vilka vanliga misstag som brukar uppstå och hur du ska göra för att undvika dessa.

Från 699 kr

/ engångsbetalning

JR Träningsschema

Om du följer träningsschemat och ger din tid och engagemang så kommer resultaten att komma.

Rörlighetsschema

Jag erbjuder nu ett rörlighetsschema där fokuset är att förbereda dig inför träningen men också för ett vardagsliv utan begränsningar och smärta. Detta är ett fantastiskt komplement till träningsschemat.

Inkluderar

Rörlighetsschemat

Schemat är fyllt med rörlighetsövningar som hjälper dig att öppna upp hela kroppen, få ordning på hållningen och samtidigt behålla den.

Förklarande videos

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt rörlighetsschema får du även tillgång till förklarande videos. Jag visar och berättar hur du ska genomföra övningen. Jag berättar dessutom vilka vanliga misstag som brukar uppstå och hur du ska göra för att undvika dessa.

Från 899 kr

/ engångsbetalning

JR Rörlighetsschema

Min erfarenhet är att många klienter har problem med rörlighet. Rörlighet är en förutsättning för att få ut det mesta av din träning. Med mitt rörlighetsschema kan du nå din fulla potential med träningen!

Scroll to top